Konto & abonnement

Slet din konto og dine data

Har du et aktivt betalt abonnement, skal det håndteres først. Derefter kan du slette kontoen fra Privatliv og GDPR.

Sådan gør du

  1. 1

    Håndtér et aktivt abonnement

    Opsig først et eventuelt abonnement, så der ikke fortsætter en betaling uden den tilhørende konto.

  2. 2

    Åbn Konto og Indstillinger

    Find sektionen Privatliv og GDPR nederst på siden.

  3. 3

    Skriv SLET

    Indtast ordet SLET i bekræftelsesfeltet, og kontrollér den viste e-mailadresse.

    Privatliv og GDPR med bekræftelsesfelt og knappen Slet min konto
    Sletningen kræver, at du skriver SLET i bekræftelsesfeltet.
  4. 4

    Tryk på Slet min konto

    Det fjerner profil, sessioner, Boligagenter, gemte søgninger og gemte boliger for dette site.

Relateret hjælp